logo-ns-international
de-jong-intra-treinreizen-logo
treinrondreis-logo
omio-treinreizen-logo
tui-treinvakantie-logo-update

Hoe kan ik met de bus naar Luxemburg reizen?

Naast de trein zijn er nog meer vervoersmiddelen. Met de bus op vakantie naar Luxemburg, betekent een ontspannen vakantie vanaf het moment dat je in de bus stapt. De bussen zijn tegenwoordig zo comfortabel en ruim, dat je in alle luxe naar de plaats van bestemming kunt reizen. Omdat je zelf niet hoeft te rijden, kun je optimaal van de omgeving genieten. Hoewel Luxemburg niet zo ver weg ligt, zul je verwonderd staan van de prachtige omgeving die je onderweg te zien krijgt. Vooral het Groot Hertogdom Luxemburg, leent zich enorm goed voor bus reizen. Je komt over de prachtigste wegen die kronkelend door de Ardennen lopen. De mooiste panorama’s en vergezichten in de valleien en over de heuvels, komen aan je voorbij. Je passeert de meest schitterende dorpjes en steden en zult verbaasd staan van de mooiste monumentale bouwwerken. Alsof zo’n busreis op zich al niet geweldig genoeg is, kun je onderweg ook nog genieten van de heerlijkste gerechten waar Luxemburg om bekend staat.

Luxemburg voor een actieve vakantie

Wil je niet de hele tijd op dezelfde plek zitten en graag wat ondernemen tijdens je vakantie, dan is Luxemburg het geschikte land voor een busreis. Luxemburg heeft namelijk ondanks dat het land niet zo groot is, ontzettend veel bezienswaardigheden. De meeste busreizen die naar Luxemburg gaan, hebben dan ook een uitgebreid programma met excursies. Op deze manier krijg je in korte tijd, vaak de meest schitterende bezienswaardigheden te zien. Deze reizen hebben meestal een vaste uitvalsbasis, waar het prima overnachten is en waar je aan het eind van de dag heerlijk kunt dineren en na borrelen. Iedere dag wordt hier een actieve dag, met de meest afwisselende tochten. Zo zijn er de prachtigste stedentrips naar de stad Luxemburg. Maar ook unieke dagtochten naar natuurgebieden zullen op het programma staan. Luxemburg is uitermate geschikt voor korte reizen, omdat het maar op slechts een paar honderd km van Nederland ligt.

6 daagse reis

Speedwell organiseert zeer exclusieve busreizen, waar het je aan niets zal ontbreken. Deze busreis vertrekt vanaf station Amersfoort en duurt 6 dagen. Eenmaal in Luxemburg aangekomen, verblijf je in het prachtige hotel Eden au Lac, in het mooie plaatsje Echternach. Dit is een schitterend en zeer comfortabel 5 sterren hotel, met sfeervol en luxe ingerichte kamers en tal van faciliteiten. De prijs is € 995,- pp. Deze prijs is inclusief ontbijt en diner. De dagtochten leiden je langs de schitterende natuur en rivieren van Luxemburg. Tevens zul je de mooiste dorpjes en steden aandoen, waar je fantastische middeleeuwse bouwwerken kunt bewonderen.

5 daagse reis

Met de jong intra busreizen, heb je de kans om op een betaalbare manier de mooiste excursies per bus door Luxemburg te maken. De standplaats voor de excursies is het plaatsje Bourscheid, dat midden in de Luxemburgse Ardennen ligt. Het is hier een oase van rust, aan de oever van de mooie rivier de Sûre. Er zijn hier vele wandelwegen door de mooiste bossen en langs talloze waterloopjes. Met de excursies bezoek je de plaatsen: Bastogne, Echternach, Diekirch, Vianden, Luxemburg-stad en Trier. Deze reis is al vanaf € 299,- pp.

7 daagse reis

Deze 7 daagse excursiereis is vanaf € 399,- pp. Daarvoor verblijf je in Clervaux, een plaatsje dat in een van de mooiste dalen van Luxemburg ligt. In het plaatsje Clervaux kun je na een indrukwekkende excursiedag, heerlijk nagenieten op de uitnodigende terrasjes in de gezellige straten en steegjes. Tussen de dagtrips door, kun je hier ook nog lekker wandelen op de vele wandelroutes die hier zijn aangelegd. Enkele gebieden en plaatsen die je gaat bezoeken zijn: Trier, Grevenmacher, Echternach, Vaals, Bastogne, Luxemburgstad en het prachtige natuurgebied Klein Zwitserland.

Plaats een reactie