logo-ns-international
de-jong-intra-treinreizen-logo
treinrondreis-logo
omio-treinreizen-logo
tui-treinvakantie-logo-update

Treinreis Vendeuvre-sur-Barse vergelijken

Wil jij goedkope treintickets naar Vendeuvre-sur-Barse? Deze natuurrijke Franse reisbestemming heeft een zeer gunstige ligging voor de trein. Een vakantie met de trein heeft veel voordelen ten opzichte van auto of vliegtuig. Je vermijdt de files, je kan gebruik maken van een fijne stoel met veel bewegingsruimte, je kunt de omgeving (buiten) goed in je opnemen en jij bent helemaal fit en uitgeslapen als je aankomt in Frankrijk. Daarnaast is een treinreis zeer klimaatbewust. Met behulp van onze experts tref je belangrijke adviezen over het reserveren van treinkaartjes naar Vendeuvre-sur-Barse vanaf locaties als Utrecht Centraal, Eindhoven, Station Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Leiden Centraal, Den Haag Centraal. Daarbij bieden we een tutorial voor het boeken van tickets, treinschema’s en praktische tips over het reizen met de trein.

  • Via de treinverbinding reis je heerlijk ontspannen naar Vendeuvre-sur-Barse (Frankrijk).
  • Reis vanaf stations zoals Zwolle, Station Amersfoort, Station Nijmegen, Station Den Haag HS, Station Breda, Treinstation Groningen, je kunt natuurlijk gewoon instappen bij jouw eigen lokale station.
  • In Frankrijk reis je hoofdzakelijk met de SNCF (www.sncf.com).
  • Er zijn ook andere (internationale) treinen zoals: TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit.
  • Ga je rondreizen door het land of Europa? Een leuk alternatief is Interrailen met de Frankrijkpas (kosten vanaf €127).
treinkaartje-vendeuvre-sur-barse-frankrijk-kopen

Goedkoop treinticket Vendeuvre-sur-Barse boeken

De trein is een geweldig vervoermiddel voor een vakantie. Je geniet van prettige stoelen en stroomvoorzieningen plus wifi. Het maakt niet uit hoe zwaar je koffer is en het station is 24/7 toegankelijk. Onderweg heb je een fenomenaal uitzicht. Je komt uitgerust aan op het treinstation van Vendeuvre-sur-Barse-Centraal, en vindt daar ook bussen. Ideaal voor een citytrip, zomervakantie of weekend weg. Hieronder lees je in diverse stappen hoe jij zelf voordelig treintickets kunt reserveren.

How-to: treinticket kopen naar Vendeuvre-sur-Barse (Frankrijk)

  1. Ticketaanbieder zoeken

    Een gunstig treinkaartje bestellen naar Vendeuvre-sur-Barse gaat tegenwoordig vooral online. Bekijk daarvoor een vergelijkingswebsite zoals Treinreiswinkel.nl, Thetrainline of Omio. Je hebt natuurlijk ook nog de NSInternational of de landelijke spoorwegmaatschappij van Frankrijk (SNCF). Treinritten in Frankrijk kun jij boeken middels www.diplomatie.gouv.fr of door te bellen naar 0033184943635.

  2. Selecteer data en treinstations

    Beslis vanaf welke plek je wilt instappen. Een goede locatie om vanaf te vertrekken is Amsterdam-Centraal. Eventueel kun jij ook reizen vanaf jouw lokale station. Denk bijv. aan Heiloo of Zwolle Stadshagen. De boekingssite raad aan wat een goede route is vanaf de gekozen plek. Selecteer ook de datum en tijd van vertrek en een de dag dat je terug zal reizen voor een retourticket.

  3. Gezelschap waarmee je reist

    Denk na over de groepsgrootte en kies het aantal kinderen, volwassenen en senioren. Voor de allerkleinste kinderen is er een aantrekkelijke kinderkorting toe te passen. Ook voor ouderen is er dikwijls een flinke seniorenkorting. Ben jij in het bezit van een treinpas, kortingskaart of ledenpas? Vergeet deze niet toe te voegen om de scherpste prijzen te vinden.

  4. Kies een van de voorgestelde reisroutes

    De boekingssite geeft nu de mogelijke treintrajecten en de tarieven. Het systeem helpt je met het kiezen van de goedkoopste treinreis. Je kunt specifiek zoeken op het exacte tijdstip van vertrek, de reisduur, de plekken van overstappen en de treinvervoerders. Zo zoek je gemakkelijk de beste of snelste treinroute naar Vendeuvre-sur-Barse. In sommige gevallen is er geen route beschikbaar. Je kunt dan losse treinkaartjes kopen. Diverse boekingsplatformen kunnen ook advies geven over de bus, tram, metro of taxi (openbaar vervoer).

  5. Kies extra’s

    Hier kan je de nodige extra’s toevoegen. Reserveer bijvoorbeeld zo’n 1e klas ticket met extra beenruimte (of stiltecoupé). Overweeg ook zeker zitplaatsreservering. Kies voor een plekje aan het raam, plekken naast- of tegenover elkaar of een eigen plek voor groepen in een compartiment of cabine. Reis je met huisdier of fiets? Voeg deze dan ook toe. Je kan vervolgens de persoonsgegevens doorgeven. De treinkaartjes sturen ze per mail toe (soms is een geprint ticket nodig). De betaling doe je met alle populaire betaalmethodes zoals een Creditcard, Paypal of iDeal.

De snelste en goedkoopste tickets voor de trein naar Vendeuvre-sur-Barse kopen?

Bekijk actuele tarieven (enkele reis of retourtje) en scoor online de goedkoopste tickets

Op vakantie met de trein naar Vendeuvre-sur-Barse (Frankrijk)

Als je uit het raam kijkt kom je in aanraking met de prachtige natuur van Frankrijk. Dit land heeft plusminus 60 miljoen volksgenoten (april 2024). De hoofdstad is Parijs. De aanbevolen reistijd voor een treinvakantie in Vendeuvre-sur-Barse is mei, juni en september. De gem. jaartemperatuur is 17,2 °C (zeeklimaat). De periode met de hoogste temperaturen is juli (zo’n 28,3 graden °C) en de koudste maand is januari (+/- 9,1 graden °C). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn op het spoor: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Het is een aangename Franse plaats om te ontdekken. Te boeken voor bijvoorbeeld een pakketreis, stedentrip, meivakantie, midweek, voorjaarsvakantie, weekendje weg, herfstvakantie, kerstvakantie. Ervaar de sfeer in het oude stadscentrum met bijzondere monumenten en schattige winkeltjes. Proef ook de typische Franse lekkernijen bij de verschillende horecagelegenheden. In de omgeving kan je leuke uitstapjes maken. Ook is de omgeving geschikt voor fietsen, hiken, kajakken, klimmen en diverse andere uitstapjes maken.

  • Uitgerust aankomen op het perron.
  • Leuke stadjes om te bekijken.
  • Een omgeving met veel natuur voor prachtige wandelingen en fantastische fietstochten.
  • Bekijk ook veel bezochte bezienswaardigheden zoals: Het Louvre.
  • Franse B&B’s, vakantiehuisjes, bungalows, glampings, campings, hotels zijn uitstekend bereikbaar met het OV (taxi, bus, deelfiets, metro).
  • Mogelijk een luxe verzorgde treinvakantie inclusief ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive.

Veel gekozen vertrekstations in april 2024

Het mooie van een treinrondreis is dat duizenden Europese stations met elkaar verbonden zijn per rails. Een vakantie naar Vendeuvre-sur-Barse per trein begint bij jouw eigen lokale NS-station met jouw eigen OV-chipkaart. In de lijst hieronder bekijk je aanvullende informatie over de grotere intercity stations in Nederland. Je kunt ook eerst meer lezen over eerste klas en tweede klas treinreizen naar Trjavna, Saint-Ouen & Benfeld.

  1. Utrecht Centraal: prime te gebruiken voor mensen met beperkte mobiliteit.
  2. Amsterdam Centraal: centraal station met tienduizenden passagiers per dag.
  3. Rotterdam Centraal: met bagagekluizen, fietsenstalling en winkels.
  4. Den Haag Centraal: fijn station voor jouw internationale treinreis.
  5. Schiphol Airport: goed bereikbaar per fiets of auto.
  6. Leiden Centraal: goed aangegeven wachtruimtes, perrons en winkels.
  7. Breda: ruim voldoende parkeermogelijkheden.
  8. Eindhoven Centraal: een mooi vormgegeven station met trappen en liften.
  9. ’s Hertogenbosch (Den Bosch): reisinformatie wordt uitstekend weergegeven.
  10. Nijmegen: duidelijke bewegwijzering.
  11. Arnhem Centraal: genoeg parkeermogelijkheden.
  12. Amersfoort Centraal: prima wachtruimtes, grote fietsenstalling en diverse winkels.
  13. Haarlem: goed bereikbaar per fiets of auto.
  14. Zwolle: ruim voldoende parkeermogelijkheden.
  15. Delft: een van de belangrijkste knooppunten in Nederland.

Andere opties zijn: Hilversum, Gouda, Dordrecht, Tilburg, Groningen, Zaandam, Zaandam, Maastricht, Almere, Hoofddorp, Zutphen, Hengelo & Lelystad, Roosendaal, Venlo, Enschede, Roermond, Ede / Wageningen.

treinvakantie-vendeuvre-sur-barse-vergelijken

Treinticketshops vergelijken

Jouw treintickets kopen naar Vendeuvre-sur-Barse gaat het gemakkelijkst online. Het beste is om te zoeken naar actuele vervoerplatformen die prijzen en tijden van erkende maatschappijen kunnen analyseren. Zo vergelijk je alle routes en prijzen op 1 overzichtelijke plek. In veel gevallen kan je ook online bestellen bij de nationale spoorwegen Frankrijk (SNCF). Een andere manier is het kopen van een treinpas zoals Interrail. In de lijst hieronder bespreken we de beste ticketwebsites.

  1. Omio: vergelijkt meer dan 1.000 betrouwbare vervoerders in EU.
  2. Thetrainline: handige reisplanner die de beste deals toont.
  3. NSinternational.com: aantrekkelijke deals zonder verborgen kosten
  4. www.sncf.com: eenvoudig kaartjes kopen via de openbare spoorwegen.
  5. Treinreiswinkel.nl: de mooiste treinvakanties met uitstekend bereikbare hotels.
  6. Treinrondreis.nl: kleine aanbieder met de gaafste rondreizen op maat.
  7. Interrail: de goedkoopste manier om heel Europa te ontdekken met de trein.
  8. Green Tickets: reis door Europa op een klimaatneutrale manier.
  9. TUI: boek online snel en voordelig een pakketreis.
  10. De Jong Intra: een betrouwbare touroperator met goede service en ondersteuning.
  11. Booking.com: uitstekende hotels vlakbij het station boeken.

Belangrijke details over treinreizen naar Vendeuvre-sur-Barse

Het Franse railnetwerk wordt voor een groot deel geëxploiteerd door Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Intercity tickets worden aangeboden op www.sncf.com of door een telefoontje te plegen naar 0033184943635. Eventueel kan je ook gaan voor (internationale) treinen als TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit. Belangrijke knooppunten in het land zijn Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse. Belangrijke luchthavens zoals Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD) zijn heel goed te bereiken met de trein. De reisafstand tot hoofdstad Parijs is (via het spoor) ongeveer 430 km (3 uur en 20 minuten reistijd). In de winkels betaal je met de Euro (EUR). Een groots gevierde feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Men is hier behoorlijk religieus: rooms-katholiek. Men spreekt hier Frans. Stopcontact type C + F kom je overal tegen. De voltage is met 230 Volt vrijwel hetzelfde als in Nederland. De actuele tijdzone is UTC+02 (geen tijdsverschil). Het telefoonnummer begint hier met +33. Bij een ongeluk of gevaar bel je het noodnummer 112. Zijn er andere vragen? Bezoek dan de overheidswebsite www.diplomatie.gouv.fr. Het adres van de Nederlandse ambassade in Frankrijk is: 7-9 Rue Eblé, 75007, Paris. Op onze website kan je ook verder lezen over Treinreis met kinderen.

LandFrankrijk
Jaartemp.17,2 graden
SpreektaalFrans
BetalingenEuro (EUR)
Landelijke spoorwegmaatschappijFranse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF)
Officiële boekingssite ticketswww.sncf.com
Telefonische bestellingen0033184943635
Populaire treinenTER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit
Meest populaire stationsParijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse
InterrailenFrankrijkpas (vanaf €127)
Nationale bezienswaardigheidHet Louvre

Check de mooiste treinrondreizen in Frankrijk

Bekijk acties en aanbiedingen en regel de goedkoopste tickets online voor openbaar vervoer in Vendeuvre-sur-Barse

Interrailen in Frankrijk

Een interrail pas is een speciaal treinticket dat breed geaccepteerd wordt in Frankrijk en nog eens ruim 30 aanvullende landen. Bij de reguliere treinen kan je zonder reserveren instappen als jij de Interrail pas laat zien (via App op je telefoon). Belangrijk: bij sommige treinen zoals een extra snelle hogesnelheidstrein (HSL) of nachttrein moet je even apart de stoelreservering doen. Een zitplaats reserveren is niet standaard inbegrepen. Voor zulke reserveringen betaal je iets extra’s. Dankzij de gratis Interrail App kan je eenvoudig en snel reizen boeken, actuele vertrektijden bekijken en stoelen reserveren. Het pluspunt van Interrail is dat de reisdata niet vaststaan. Europa ligt zo letterlijk aan jouw voeten. Het Interrailen naar Vendeuvre-sur-Barse kan jouw dus veel voorwerk (en kosten) schelen. Juist als je ook uitstapjes wilt maken naar andere regio’s in Frankrijk of bezienswaardigheden als Het Louvre. Een Frankrijkpas kan je al kopen vanaf €127. Een Interrail Global Pass (geldig in vrijwel heel Europa) zijn verkrijgbaar vanaf €190.

  • Reizen via 40 spoorwegmaatschappijen in 33 landen.
  • Duurzaam reizen op jouw eigen tempo.
  • Aan de hand van de Frankrijkpas (vanaf €127) reis je onbeperkt door Frankrijk.
  • D.m.v. de Interrail Global Pass maak je onbeperkt gebruik van 40 vervoersmaatschappijen in 30+ landen.
  • Voor internationale treinen en nachttreinen dien je apart een stoel te reserveren.

5 tips voor goedkope treinkaartjes naar Vendeuvre-sur-Barse kopen

Treintickets bestellen naar station Vendeuvre-sur-Barse centrum kan je op diverse manieren doen. De kosten kunnen flink variëren. In het onderstaande blok delen specialisten gratis tips hoe je zo voordelig mogelijk een kaartje kunt kopen (op dinsdag 30 april 2024).

  1. Boek op een vroeg moment: je betaalt een hogere prijs als je vlak voor vertrek boekt.
  2. Stel niet te hoge eisen: kies een vertrek buiten de spitstijden.
  3. Kies bewust niet voor snelle routes: stap niet in een hogesnelheidstrein en ga voor een extra overstap.
  4. Aanbiedingen en deals: check de website van de Franse spoorwegmaatschappij en koop tickets met extra voordeel.
  5. Kindervoordeel en ouderenkorting: extra lage prijzen voor kids en senioren in 2024.

FAQ: antwoorden op vragen omtrent vakantie met de trein

Bij welke websites kan ik treinkaartjes kopen voor Vendeuvre-sur-Barse?

Treintickets naar Vendeuvre-sur-Barse in Frankrijk boek je via NS-International of de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Het telefoonnummer is 0033184943635. Voor enkele vertrek momenten is geen directe verbinding mogelijk. Bezoek dan betrouwbare treinticketshops als Thetrainline.com of Omio.com. Zij analyseren treintijden en prijsverwachtingen van erkende trein- en busvervoerders in tientallen landen.

Via welke treinstations kan je reizen naar Vendeuvre-sur-Barse?

Jouw treinvakantie kan al starten bij jouw plaatselijke NS-station. Je kunt moeiteloos beginnen op zo’n beetje ieder station. Je kunt denken aan Bergen op Zoom, Geleen Oost en Wierden. De meeste treinverbindingen naar Vendeuvre-sur-Barse lopen vanaf het Amsterdam-Centraal station. En uiteraard ook Amersfoort, Apeldoorn, Almelo, Breda, Den Haag en Schiphol, Hengelo, Deventer, Hilversum, Rotterdam zijn populaire Nederlandse internationale intercity-stations met goede verbindingsmogelijkheden voor o.a. ICE, TGV, Eurostar, Nightjet, internationale intercity.

Hoe kunnen kinderen voordelig reizen?

De trein is een uitstekend vervoermiddel voor ouders met kinderen. De jongste kids kunnen lekker een puzzel maken, een rondje maken of een stripboek lezen. Kleine kinderen reizen gratis mee en hebben geen eigen ticket nodig. Iets oudere kids krijgen meestal een extra kinderkorting (railrunner). Met zulke aantrekkelijke prijzen is het interessant om met het hele gezin via het spoor op vakantie te gaan. De uiteindelijke korting voor kinderen kan weer anders zijn per treinoperator. Zie www.diplomatie.gouv.fr voor de beschikbare kindertarieven en kleine lettertjes.

Wat is het voordeel van de nachttrein?

Een nachttrein is een klimaatvriendelijke manier van reizen. Deze zijn ideaal voor lange ritten. De slaaptrein is ideaal om comfortabel in de nacht te reizen. Het serviceniveau is erg hoog en er zijn voldoende voorzieningen aanwezig. Onder andere: een eigen bed, een comfortabele ligstoel, eigen badkamer met wastafel, douche en toilet en een uitgebreide keuze in eten en drinken. Op sommige internationale trajecten rijden soms ook exclusieve autotreinen.

Een fiets mee in de trein, mag dat?

Jouw eigen fiets meenemen is klimaatbewust en erg praktisch. Je bent ontzettend flexibel. Ook als je reist met de internationale trein naar Vendeuvre-sur-Barse is de fiets meestal gewoon welkom. Soms kan de fiets gratis mee, maar in veel treinen is een apart fietsticket noodzakelijk. In sommige omstandigheden kan je de fiets in een speciale wagon zetten. De wetgevingen voor het inchecken van je fiets verschillen per vervoerder en trein. Het is verstandig om dit voordat je boekt even te bekijken. Een opgevouwen vouwfiets geldt meestal als handbagage en mag je dus zo meenemen. Je kunt ook kiezen voor een OV-fiets.

Mag mijn huisdier mee?

Het inchecken met een hond in de trein naar Vendeuvre-sur-Barse is in de meeste gevallen mogelijk. Lees je goed in over de huisdier-voorwaarden. Kleine honden zoals een Chihuahua die op schoot kunnen of in een mand/tas/kooi kunnen mag je vaak gratis meenemen. Voor de grotere honden is een apart ticket noodzakelijk. De hond moet je altijd aan de lijn houden en je dient soms te beschikken over een muilkorf. Blindengeleidehonden mogen standaard gratis mee. De regels en tarieven vind je op de website van SNCF (www.sncf.com).