logo-ns-international
de-jong-intra-treinreizen-logo
treinrondreis-logo
omio-treinreizen-logo
tui-treinvakantie-logo-update

Treinreis Saint-Manvieu-Norrey vergelijken

Wil jij meer informatie over goedkope treintickets naar Saint-Manvieu-Norrey? Deze natuurrijke Franse locatie heeft een zeer gunstige ligging voor de trein. Op reis gaan per trein is heel erg prettig. Geen drukke parkeerplekken of lange files, kwalitatief goede stoelen met meer dan genoeg beenruimte, je kunt de omgeving (buiten) goed in je opnemen en jij zal niet moe zijn van de reis als je arriveert in Frankrijk. Daarnaast is een vakantie per trein een goede oplossing om je CO2 uitstoot te compenseren. Via treinvakantievergelijken.nl check je praktische info over het reserveren van treinkaartjes naar Saint-Manvieu-Norrey vanaf locaties zoals Station Amsterdam Centraal, Den Haag Centraal, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Arnhem, Leiden Centraal. Daarnaast bieden we een how-to voor het reserveren van kaartjes, treinschema’s en uitgebreide details over treinreizigers.

  • Dankzij de treinverbinding reis je comfortabel en snel naar Saint-Manvieu-Norrey (Frankrijk).
  • Vertrek vanuit o.a. Station Amersfoort, Station Nijmegen, ‘s Hertogenbosch Centraal, Treinstation Groningen, Zwolle, Station Breda, of natuurlijk gewoon vanuit jouw eigen station.
  • In Frankrijk wordt er op het spoor gereden met de SNCF (www.sncf.com).
  • Eventueel kun je ook reizen met: TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit.
  • Wil je meer bekijken van dit land? Kies dan voor Interrailen met de Frankrijkpas (prijzen gemiddeld €127).
treinkaartje-saint-manvieu-norrey-frankrijk-kopen

Goedkoop treinticket Saint-Manvieu-Norrey boeken

Met een een trein ben je snel op je bestemming. Je profiteert van heerlijke comfortabele stoelen en draadloos internet. Je kunt veel bagage meenemen en je vermijdt lange rijen bij de incheckbalie. Terwijl je zit raak je verwonderd door een gaaf uitzicht met mooie landschappen. Je komt in alle rust aan op het treinstation van Saint-Manvieu-Norrey-Centraal, in het hart van de stad. Heel geschikt voor een citytrip, zomervakantie of weekend weg. In het volgende blok vertellen we in 5 stappen hoe je het beste voordelige treintickets kunt reserveren.

Hulp bij een treinticket kopen naar Saint-Manvieu-Norrey (Frankrijk)

  1. Kies treinkaartjes aanbieder

    Een aantrekkelijk treinkaartje bestellen naar Saint-Manvieu-Norrey doen de meeste mensen via internet. Je kunt kijken naar een vergelijkingswebsite zoals Thetrainline, Omio of Treinreiswinkel.nl. Je kunt ook boeken via NSInternational en de Nationale spoorwegmaatschappij van Frankrijk (SNCF). Treinritten in Frankrijk kan je reserveren via www.diplomatie.gouv.fr of middels de telefoon 0033184943635.

  2. Kies vertrekstation en datum

    Geef aan vanaf welk treinstation jouw reis gaat starten. Veel mensen kiezen voor Rotterdam, Amsterdam of Utrecht Centraal. Je kunt ook opstappen bij het station in jouw eigen woonplaats. Denk aan Heemstede-Aerdenhout & Susteren. De boekingssite raad aan wat een goede route is vanaf het gekozen treinstation. Maak ook een beslissing over de ideale heenreis datum en eventueel een terugreisdatum (retourticket).

  3. Gezelschap waarmee je reist

    Bepaal het aantal reizigers en kies per passagier de leeftijd. Voor kinderen tot 14 jaar kan je vaak gebruik maken van kinderkorting. Ook voor senioren heb je soms recht op een exclusieve seniorenkorting. Heb je een treinpas, kortingskaart of ledenpas? Geef de details door om de goedkoopste tickets te vinden.

  4. Reisroutes vergelijken en selecteren

    De tool geeft nu de snelste treintrajecten en de verwachte tarieven. Je kiest dan direct de goedkoopste treinreis. Je kunt de resultaten verder specificeren op de vertrektijd, de totale reistijd, waar en hoe vaak je moet overstappen en de vervoerders. Wanneer je het zo aanpakt krijg je snel de beste of snelste treinroute naar Saint-Manvieu-Norrey. Voor sommige vertrekdagen is er niet altijd een rechtstreekse route te vinden. Je moet dan zelf onderzoek doen en losse kaartjes kopen. Sommige boekingswebsites kunnen ook advies geven over reizen per bus of tram (openbaar vervoer).

  5. Boeking bevestigen

    In stap 5 kan je diverse services en producten toevoegen. Je kunt kiezen voor een luxer 1e klas ticket met extra privacy in een stiltecoupé. Tegen betaling kan je kiezen voor zitplaatsreservering. Een mooie plek bij het raam, zitplaatsen naast elkaar of een exclusieve compartiment of cabine voor groepen. Bekijk goed de voorwaarden rondom fietsen en huisdieren. Ook moeten de tickets op naam staan (persoonsgegevens moeten kloppen). Het treinkaartje sturen ze per mail toe (tip: voorkom problemen en neem een geprinte versie mee). Betalen kan met Visa/Maestro kaart, PayPal, iDeal, Apple-Pay.

Goedkope tickets voor de trein naar Saint-Manvieu-Norrey vergelijken?

Bekijk actuele tarieven (enkele reis of retourtje) en reserveer jouw treinkaartjes direct online

Op vakantie met de trein naar Saint-Manvieu-Norrey (Frankrijk)

Tijdens jouw reis kom je in aanraking met het idyllische Frankrijk. Het land heeft zo’n 60 miljoen bewoners (april 2024). De hoofdstad is Parijs. De beste reistijd voor een treinvakantie in Saint-Manvieu-Norrey is mei, juni en september. De doorsnee jaartemperatuur is 17,2 graden °C (zeeklimaat). De meest aangename maand is juli (gemiddeld 28,3 °C) en de meest frisse maand is januari (zo’n 9,1 °C). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Het is een aangename Franse plaats voor jouw vakantie. Zeer geschikt voor een pakketreis, stedentrip, meivakantie, weekendje weg, herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, midweek. Loop rond in het mooie centrum met monumentale gebouwen en toffe winkeltjes. Probeer ook zeker de lokale Franse specialiteiten op een van de terrassen. In deze streek zijn er tal van leuke dorpjes en uitstapjes. Verder is de regio ideaal voor hiken, fietsen, vissen, golfen en workshops volgen.

  • Je komt helemaal uitgerust aan op het perron.
  • Leuke stadjes in de omgeving om per trein te bezoeken.
  • Een bosrijk gebied voor korte en lange wandelingen en veelzijdige fietstochten.
  • Bekijk ook veelbesproken bezienswaardigheden zoals: Château de Versailles.
  • Franse appartementen, bungalows, glampings, B&B’s, vakantiehuisjes, hotels hebben een goede verbinding met het OV (bus, deelfiets, tram, metro).
  • Bekijk ook opties voor een all-inclusive verzorgde treinvakantie met ontbijt, halfpension, volpension of zelfs all-inclusive.

Veel gekozen vertrekstations in april 2024

Het handige van een treinrondreis is dat veel internationale stations verbonden zijn met een groot spoornetwerk. Een vakantie naar Saint-Manvieu-Norrey per trein kan in principe beginnen bij ieder NS-station met een OV-chipkaart. Onderstaand bieden wij extra info over de meest gebruikte stations van Nederland. Op deze website vind je ook info over eerste klas en tweede klas treinvakanties naar Nörten-Hardenberg, Saint-Genouph & La Charité-sur-Loire.

  1. Utrecht Centraal: biedt jouw mogelijkheden voor stoptreinen en intercity’s.
  2. Amsterdam Centraal: veel winkeltjes en eetgelegenheden.
  3. Rotterdam Centraal: veel winkeltjes en eetgelegenheden.
  4. Den Haag Centraal: goede bereikbaarheid met uitstekende faciliteiten.
  5. Schiphol Airport: voldoende parkeermogelijkheden.
  6. Leiden Centraal: een centraal gelegen station met tienduizenden bezoekers per dag.
  7. Breda: overzichtelijk station met voldoende winkels.
  8. Eindhoven Centraal: recent verbouwd / gerenoveerd en erg goed toegankelijk.
  9. ’s Hertogenbosch (Den Bosch): een populair station dat voorkomt in veel trajecten.
  10. Nijmegen: druk station met veel leuke winkels.
  11. Arnhem Centraal: van ’s morgens tot ’s avonds aankomen.
  12. Amersfoort Centraal: drukbezocht station met goede bereikbaarheid.
  13. Haarlem: uItstekend voor- en natransport (bus en OV-fiets).
  14. Zwolle: een gunstige ligging voor doorreis naar buitenland.
  15. Delft: gemakkelijk te bereiken per fiets, auto of taxi.

Check ook: Gouda, Zaandam, Hilversum, Groningen, Tilburg, Schiedam, Hoofddorp, Maastricht, Hengelo, Assen, Almere, Zaandam en Roermond, Alkmaar, Ede / Wageningen, Venlo, Lelystad, Roosendaal.

treinvakantie-saint-manvieu-norrey-vergelijken

Ticketshops vergelijken

Treintickets kopen naar Saint-Manvieu-Norrey gaat het snelst via het internet. Zo kan je kiezen voor gebruiksvriendelijke vergelijkingsplatformen die de kaartjes van betrouwbare trein- bus- en veerdiensten inzichtelijk maken. Zo vergelijk je alle treinroutes en tarieven in 1 dashboard. Je kan ook je vervoersbewijs regelen via de nationale spoorwegen Frankrijk (SNCF). Een hele interessante andere optie is reizen met een treinpas (bijvoorbeeld Interrail). In het stukje hieronder delen we de meest bekende zoek- en boekingsplatforms.

  1. Omio: meer dan 1000 aangesloten partners (bus, trein en vluchten).
  2. Thetrainline: gemakkelijk en snel de beste treinrit zoeken in Europa.
  3. NSinternational.com: vele Europese bestemmingen online te boeken
  4. www.sncf.com: eenvoudig kaartjes kopen via de lokale spoorwegmaatschappij.
  5. Treinreiswinkel.nl: aanbieders van compleet verzorgde treinvakanties incl. vervoer en hotel.
  6. Treinrondreis.nl: de mooiste treinvakanties inclusief OV-vriendelijke hotels.
  7. Interrail: biedt handige passen om Europa te ontdekken.
  8. Green Tickets: een op duurzaamheid gerichte Europese reisplanner.
  9. TUI: speciaal aanbod pakketreizen met de trein als vervoermiddel.
  10. De Jong Intra: touroperator met 50 jaar ervaring, nu ook met treinreizen.
  11. Booking.com: mooie en betaalbare hotels vlakbij het station boeken.

Belangrijke info over treinreizen naar Saint-Manvieu-Norrey

Het Franse railnetwerk is in beheer van Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Intercity tickets zijn aan te vragen op www.sncf.com of via 0033184943635. In aanvulling op de de nationale spoorwegen heb je ook (internationale) treinen als TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit. Je kunt verder reizen via grote treinstations zoals Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse. Populaire luchthavens zoals Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD) hebben een goede bereikbaarheid. De afstand naar de hoofdstad Parijs is zo’n 430 kilometer (3 uur en 20 minuten reistijd). In de winkeltjes op het station betaal je met de Euro (EUR). Een landelijke feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Men is hier behoorlijk religieus: rooms-katholiek. De voertaal is Frans. Stopcontact type C + F kan je voor je aparaten gebruiken. De stroomspanning is met 230 Volt ongeveer hetzelfde als hier in Nederland. De internationale tijdzone is UTC+02 (geen tijdsverschil). Lokale telefoonnummers beginnen met +33. Het noodnummer is 112. Heb je andere info nodig? Kijk dan op de website www.diplomatie.gouv.fr. Het adres van de Nederlandse ambassade in Frankrijk is: 7-9 Rue Eblé, 75007, Paris. Via dit portaal vertellen we je ook meer over Luxe treinreis.

LandFrankrijk
Jaartemp.17,2 graden
SpreektaalFrans
Geaccepteerde valutaEuro (EUR)
Openbare spoorwegmaatschappijFranse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF)
Nationale aanbieder treinticketswww.sncf.com
Telefonisch tickets kopen0033184943635
TreintypesTER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit
Nationale stationsParijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse
Interrail reizenFrankrijkpas (vanaf €127)
Bekende bezienswaardigheidChâteau de Versailles

Bekijk de mooiste treinrondreizen in Frankrijk

Doorzoek kortingsacties en bestel de goedkoopste tickets online voor openbaar vervoer in Saint-Manvieu-Norrey

Interrailen in Frankrijk

Het interrail pas systeem is een speciale pas wat jouw toegang biedt tot veel treinen in Frankrijk en 32 andere landen. Bij de meeste treinen kan je vrij reizen als jij de Interrail pas laat zien (geprint of per App). Niet vergeten: voor sommige treinen zoals een extra snelle hogesnelheidstrein (HSL) of nachttrein is een stoelreservering verplicht. Een privé zitplaats reserveren is noodzakelijk. Hiervoor betaal je dus extra boekingskosten. Door de speciale Interrail App kan je op elk moment reizen vastzetten, offline treintijden opzoeken en plekken reserveren. Het pluspunt van Interrail is dat je niet gebonden bent aan een afgesproken vertrektijd. Je kunt Europa verkennen op jouw eigen tempo. Interrailen naar Saint-Manvieu-Norrey is voor veel mensen dus en ideale oplossing. In het bijzonder als je later in jouw vakantie wilt doorreizen naar een andere streek in Frankrijk of bezienswaardigheden zoals Château de Versailles. Een Frankrijkpas zijn verkrijgbaar vanaf €127. De Interrail Global Pass (voor heel EU) zijn te bestellen vanaf €185.

  • Onbeperkt reizen met de trein in meer dan 30 landen.
  • Duurzaamste manier om meer van Europa te ontdekken.
  • Aan de hand van de Frankrijkpas (te koop vanaf €127) heb je maar 1 ticket nodig in Frankrijk.
  • D.m.v. de Interrail Global Pass reis je onbeperkt door Europa.
  • Voor nachttreinen & internationale treinen moet je apart reserveren.

Handige tips voor goedkope treinkaartjes naar Saint-Manvieu-Norrey kopen

Treintickets bestellen naar station Saint-Manvieu-Norrey centrum gebeurt in 2024 hoofdzakelijk online. De kosten kunnen flink variëren. In het onderstaande blok bieden wij 5 nuttige tips op welke manier je kunt besparen op tickets (op dinsdag 30 april 2024).

  1. Boek tijdig: de meest voordelige kaartjes koop je enkele maanden voor vertrek.
  2. Wees flexibel: kies niet voor moment waarop veel mensen reizen.
  3. Neem bewust een langere route: sluit de hogesnelheidstreinen uit en ga voor een reis met overstappen.
  4. Aanbiedingen en kortingsacties: bekijk de website van de Franse spoorwegmaatschappij en reis met extra korting.
  5. Kindervoordeel en 50 plus voordeel: extra ticketkorting voor kinderen en 55-plussers in 2024.

FAQ: alles over voordelig op vakantie met de trein

Op welke manier kan ik treinkaartjes kopen voor Saint-Manvieu-Norrey?

Treintickets naar Saint-Manvieu-Norrey in Frankrijk kan je kopen via NS International of de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Het telefoonnummer is 0033184943635. Voor sommige vertrekdagen of trajecten is er niet altijd een goede route beschikbaar. Dan kun je gebruik maken van boekingssites zoals Thetrainline of Omio. Deze websites bieden info over routes en onkosten van veel verschillende treinmaatschappijen binnen Europese landen.

Welke treinstations hebben een verbinding met Saint-Manvieu-Norrey?

Jouw weekendje weg kan je starten vanaf jouw eigen NS-station. Je kan probleemloos instappen op vrijwel elk station zoals Zwolle, Nijkerk en Waddinxveen Triangel. Het overgrote deel van de treinverbindingen naar Saint-Manvieu-Norrey beginnen vanaf het centraal station van Amsterdam. En tevens ook Arnhem, Amersfoort, Almelo, Breda, Den Haag en Schiphol, Rotterdam, Deventer, Hilversum, Hengelo zijn populaire Nederlandse internationale intercity-stations met een uitstekende verbinding met o.a. Nightjet, Eurostar, internationale intercity, TGV, ICE.

Kunnen kinderen voordelig meereizen?

De trein is een handig vervoermiddel om samen met de kids op pad te gaan. Kids kunnen tijdens de reis een spel spelen, van de omgeving genieten of youtube kijken. Kinderen tot 3/4 jaar kunnen vaak gratis mee. Kinderen tot ongeveer 12 jaar kunnen gunstig meereizen dankzij railrunner kinderkorting. Dit maakt het interessant om met (klein)kinderen per spoor te reizen. De actuele korting voor kinderen kan variëren per touroperator. Zie www.diplomatie.gouv.fr voor de beschikbare kindertarieven en algemene voorwaarden.

Zijn er ook speciale nachttreinen?

Een nachttrein is een klimaatvriendelijke manier van reizen. Je komt de volgende ochtend helemaal uitgerust aan op bestemming. De slaaptrein is dusdanig ontworpen om je met volle energie te brengen op je vakantiebestemming. Je geniet van een hoog comfortniveau en je beschikt over diverse voorzieningen. Voorbeelden zijn: een eigen slaapcabine, verstelbare stoelen, eigen badkamer met wastafel, douche en toilet en een uitgebreide keuze in eten en drinken. Op sommige internationale trajecten heb je ook een autotrein.

Wat kost het om een fiets mee te nemen in de trein?

Een vakantie met de fiets is duurzaam en maakt het avontuur compleet. Je bent dan niet afhankelijk van bijvoorbeeld een bus of taxi. Ook in de internationale trein naar Saint-Manvieu-Norrey kan je jouw fiets meestal meenemen. Soms kun je jouw fiets gratis meenemen, maar normaal gesproken is een apart fietsticket noodzakelijk. Voor internationale trajecten moet je jouw fiets in een aparte wagon stallen. De kosten en regels voor reizen met een fiets zijn per maatschappij anders. Lees dit vooraf goed door. Een ingevouwen fiets ziet de vervoerder als handbagage en is dus gratis mee te nemen. Je kunt ook gaan voor een OV-fiets.

Mag ik een huisdier ook meenemen?

Op vakantie met de hond in de trein naar Saint-Manvieu-Norrey is meestal gewoon mogelijk. Houd rekening met de bepaalde voorwaarden. Schoothondjes die je gemakkelijk op schoot kunt houden of die je in een draagtas kunt houden zijn in de regel zonder kosten mee te nemen. In het geval van grote dieren moet je een apart ticket kopen. Meestal moeten ze aangelijnd zijn en een muilkorf is handig om mee te nemen. Blindengeleidehonden en assistentiehonden reizen gratis mee. De regels en tarieven vind je op de website van SNCF (www.sncf.com).