logo-ns-international
de-jong-intra-treinreizen-logo
treinrondreis-logo
omio-treinreizen-logo
tui-treinvakantie-logo-update

Treinreis Neuilly-Saint-Front vergelijken

Op zoek naar goedkope treintickets naar Neuilly-Saint-Front? Deze natuurrijke Franse vakantieomgeving heeft een zeer gunstige ligging voor de trein. Het reizen met de trein heeft veel voordelen ten opzichte van auto of vliegtuig. Geen drukke parkeerplekken of lange files, een heerlijke stoel met meer dan genoeg beenruimte, je geniet onderweg van een prachtig landschap en je komt lekker uitgerust aan in Frankrijk. Tevens is treinvervoer een milieubewuste keuze. Op deze pagina delen we aanvullende tips voor het reserveren van treinkaartjes naar Neuilly-Saint-Front vanaf locaties als Arnhem, Leiden Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Station Amsterdam Centraal. Ook bieden we praktische tips voor het boeken van voordelige kaartjes, treinschema’s en nuttige details over deze vakantiebestemming.

  • Middels de treinverbinding reis je ongestoord naar Neuilly-Saint-Front (Frankrijk).
  • Jouw reis begint bij stations zoals Station Breda, Zwolle, ‘s Hertogenbosch Centraal, Station Nijmegen, Station Amersfoort, Station Den Haag HS, je kunt natuurlijk gewoon instappen bij jouw eigen lokale station.
  • In Frankrijk reis je hoofdzakelijk met de SNCF (www.sncf.com).
  • Andere treinen die je kunt nemen zijn: TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit.
  • Wil je meer bekijken van dit land? Ons advies is dan Interrailen met de Frankrijkpas (tarieven vanaf €127).
treinkaartje-neuilly-saint-front-frankrijk-kopen

Goedkoop treinticket Neuilly-Saint-Front boeken

Een trein is een prachtige manier om je te verplaatsen. Je kan gebruik maken van ruime stoelen en wifi. Je kunt zoveel bagage meenemen als je kunt dragen en je hoeft je niet in te checken bij de reisorganisatie. Vanuit de trein raak je verwonderd door een fenomenaal uitzicht. Je komt fit en vitaal aan op het treinstation van Neuilly-Saint-Front-Centraal, en kunt doorrijden per taxi of bus. Ideaal voor een citytrip, zomervakantie of weekend weg. In het volgende blok vertellen we in diverse stappen hoe je makkelijk goedkope treintickets kunt boeken.

In 5 stappen een treinticket kopen naar Neuilly-Saint-Front (Frankrijk)

  1. Ticketwebsite uitzoeken

    Een gunstig treinkaartje bestellen naar Neuilly-Saint-Front doen de meeste mensen via internet. Je kunt gebruik maken van een vergelijkingssite als Omio, Thetrainline.com of Treinreiswinkel. Je kunt ook tickets kopen bij NSInternational en de Nationale spoorwegmaatschappij van Frankrijk (SNCF). Treinritten in Frankrijk kan je boeken via www.diplomatie.gouv.fr of via de telefoon 0033184943635.

  2. Kies vertrekstation en datum

    Kies vanaf welk treinstation je wilt vertrekken. Een goede locatie om vanaf te vertrekken is Amsterdam-Centraal. Tevens zijn er mogelijkheden vanaf jouw lokale station. Bijvoorbeeld Hindeloopen & Zaandijk Zaanse Schans. De vergelijker analyseert dan supersnel de beste route vanaf jouw woonplaats. Selecteer ook de datum van de heenreis en een datum dat je wilt terugreizen (retourticket).

  3. Kies het aantal personen

    Kies de grootte van de groep en kies het aantal kinderen, volwassenen en senioren. Voor kleine kinderen profiteer je vaak van de kinderkorting. Ook voor bejaarden is er soms ook een royale seniorenkorting. Ben jij lid van een organisatie en heb je een ledenpas, treinpas of kortingskaart? Vul ze direct in om de scherpste prijzen te vinden.

  4. Kies een reisroute

    De zoekmodule toont nu alle mogelijke treintrajecten en de kosten. In korte tijd zie je de goedkoopste treinreis. Let goed op de tijdstippen van vertrek, de reisduur, het aantal momenten van overstappen en de treinvervoerders. Op die manier vergelijk je snel de beste of snelste treinroute naar Neuilly-Saint-Front. Voor sommige vertrekdagen is er niet altijd een rechtstreekse route te vinden. Je kunt de route dan opknippen in delen en hier kaartjes voor kopen. Diverse boekingswebsites verstrekken ook details over reizen met de bus, metro, taxi of ander openbaar vervoer.

  5. Extra’s voor meer comfort

    Als laatste kan je de totale service uitbreiden. Je kunt kiezen voor een exclusief 1e klas ticket of verblijf in een stiltecoupé. Zitplaatsreservering is ook een optie. Bijvoorbeeld aan het raam of aan het gangpad, zitplekken naast elkaar of een exclusieve compartiment of cabine voor groepen. Bekijk goed de voorwaarden rondom fietsen en huisdieren. Je kan vervolgens de persoonsgegevens doorgeven. De tickets zijn in PDF formaat te downloaden en worden gemaild (soms is een geprint ticket nodig). Betalen kan met de meest gangbare opties zoals iDeal, Creditcard (VISA/Maestro), Paypal of Apple-Pay.

De beste en goedkoopste tickets voor de trein naar Neuilly-Saint-Front reserveren?

Bekijk de beste aanbiedingen (enkele reis of retourtje) en koop jouw kaartjes via internet

Op vakantie met de trein naar Neuilly-Saint-Front (Frankrijk)

Wanneer je onderweg bent kom je in aanraking met de prachtige natuur van Frankrijk. Dit land heeft plusminus 60 miljoen volksgenoten (april 2024). Vergeet tijdens jouw vakantie zeker niet een bezoekje aan hoofdstad Parijs. Een aanbevolen reisperiode voor een treinvakantie in Neuilly-Saint-Front is mei, juni en september. De jaartemperatuur is hier gemiddeld 17,2 °C (zeeklimaat). De heetste maand is juli (plus minus 28,3 graden) en de maand met de laagste temperaturen is januari (gemiddeld 9,1 graden °C). Plan jouw reis extra goed rondom de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Het is een aangename Franse omgeving om vakantie te vieren. Zeer geschikt voor een pakketreis, stedentrip, voorjaarsvakantie, kerstvakantie, weekendje weg, herfstvakantie, meivakantie, midweek. Loop rond in het mooie centrum met monumentale gebouwen en lokale winkeltjes. Geniet van de lokale Franse specialiteiten op een van de terrassen. In de regio zijn diverse uitstapjes te plannen. Daarbij is de omgeving geschikt voor wandel- en fietstochten maken, kanoën, bootje varen en workshops volgen.

  • Na een ontspannen reis aankomen op het perron.
  • De leukste dorpjes en steden in de omgeving bekijken.
  • Een bosrijke omgeving voor lange wandeltochten en gemarkeerde fietstochten.
  • Informeer ook naar andere bezienswaardigheden zoals: Grotten van Lascaux.
  • Franse campings, bungalows, B&B’s, hotels, vakantiehuisjes, glampings kan jij goed bereiken door middel van het OV (metro, tram, taxi, deelfiets).
  • Eventueel een volledig verzorgde treinvakantie inclusief ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive.

Hollandse vertrekstations in april 2024

Het fraaie van een treinrondreis is dat duizenden Europese stations middels het spoor geconnect zijn. Zo’n vakantie naar Neuilly-Saint-Front per trein vangt al aan bij het NS-station bij jou in de buurt met een OV-chipkaart. In de bijgaande lijst vind je extra info over de meest populaire treinstations in Nederland. Bekijk ook meer informatie over eerste klas en tweede klas treintickets boeken naar Paullo, Ferrol en Marcheprime.

  1. Utrecht Centraal: met bagagekluizen, fietsenstalling en winkels.
  2. Amsterdam Centraal: met bagagekluizen, fietsenstalling en winkels.
  3. Rotterdam Centraal: uitstekende bewegwijzering.
  4. Den Haag Centraal: alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos begin van je vakantie.
  5. Schiphol Airport: gemakkelijk te bereiken per fiets, auto of taxi.
  6. Leiden Centraal: centraal station met tienduizenden passagiers per dag.
  7. Breda: grote wachtruimtes en volop winkels.
  8. Eindhoven Centraal: biedt jouw mogelijkheden voor stoptreinen en intercity’s.
  9. ’s Hertogenbosch (Den Bosch): uitstekend bereikbaar met fiets, auto, bus of taxi.
  10. Nijmegen: gelegen op een centrale plek in de stad.
  11. Arnhem Centraal: uitstekende aansluiting met (inter)nationale treinen.
  12. Amersfoort Centraal: er zijn medewerkers aanwezig achter de loketten.
  13. Haarlem: vertrektijden worden aangekondigd op grote borden.
  14. Zwolle: gemakkelijk een OV-fiets huren.
  15. Delft: reisinformatie wordt uitstekend weergegeven.

Andere populaire stations: Hilversum, Gouda, Schiedam, Tilburg, Groningen, Zaandam, Assen, Maastricht, Hengelo, Zaandam, Zutphen, Hoofddorp & Enschede, Alkmaar, Roermond, Lelystad, Ede / Wageningen, Venlo.

treinvakantie-neuilly-saint-front-vergelijken

De beste boekingssites vergelijken

Treintickets kopen naar Neuilly-Saint-Front doe je het handigst online. Het beste is om te zoeken naar servicegerichte zoek- en boekingsplatformen die de kaartjes van erkende vervoersmaatschappijen vergelijken. Op die manier ontvang je alle routes en prijzen op 1 plek Je kunt ook boeken bij de nationale spoorwegen Frankrijk (SNCF). Een goed alternatief is het kopen van een treinpas zoals Interrail. In de bijgaande opsomming delen we de meest bekende boekingsplatforms en reisorganisaties.

  1. Omio: al je reisopties (bus, trein en vluchten) op één plek.
  2. Thetrainline: eenvoudig de snelste of het goedkoopste treinticket zoeken.
  3. NSinternational.com: eenvoudig al jouw internationale treinreizen online boeken
  4. www.sncf.com: gebruiksvriendelijke boekingssite van de nationale spoorwegen.
  5. Treinreiswinkel.nl: tickets naar/vanaf vrijwel alle Europese stations.
  6. Treinrondreis.nl: de tofste treinrondreizen met uitstekende hotels.
  7. Interrail: een flexibele reisorganisatie met gigantisch aanbod.
  8. Green Tickets: de zoekmachine voor het vinden van duurzame reizen.
  9. TUI: de tofste pakketreizen per trein boeken.
  10. De Jong Intra: deze touroperator verkoopt al jaren de meest inspirerende vakanties.
  11. Booking.com: mooie en betaalbare hotels vlakbij het station boeken.

Belangrijke details over treinreizen naar Neuilly-Saint-Front

Het Franse spoornetwerk is eigendom van Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Intercity tickets zijn verkrijgbaar op www.sncf.com of via de helpdesk: 0033184943635. Je kunt ook kiezen voor (internationale) treinen zoals TER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit. Belangrijkste treinstations voor doorreizen zijn o.a. Parijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse. Internationale luchthavens zoals Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD) zijn prima te bereiken met het OV. De reisafstand tot hoofdstad Parijs is circa 430 kilometer (3 uur en 20 minuten reistijd). Op het station kan je betalen met de Euro (EUR). Tijdens de nationale feestdag is er een aangepast reisschema. Dit is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. De regio is erg religieus van aard: rooms-katholiek. De meest gesproken taal is Frans. Stopcontact type C + F kan je voor je aparaten gebruiken. De aansluitspanning is met 230 Volt nagenoeg hetzelfde als in ons eigen land. De lokale tijdzone is UTC+02 (geen tijdsverschil). Telefoonnummers beginnen hier met +33. Bij een noodgeval bel je het noodnummer 112. Wil je iets anders weten? Bezoek dan www.diplomatie.gouv.fr. Het adres van de Nederlandse ambassade in Frankrijk is: 7-9 Rue Eblé, 75007, Paris. Op deze treinreis-vergelijker kan je ook terecht voor info over Wandelvakantie.

LandFrankrijk
Jaartemperatuur17,2 °C
Officiële taalFrans
ValutaEuro (EUR)
Grootste spoorwegmaatschappijFranse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF)
Nationale ticketshopwww.sncf.com
Telefonisch kaartjes kopen0033184943635
Soorten treinenTER, InterCité, TGV, Eurostar, ICE, Renfe-SNCF en Cooperación, Thalys, Intercités de Nuit
Grote hubsParijs, Lille, Strasbourg, Lyon, Bordeaux, Montpellier, Marseille, Toulouse
InterrailenFrankrijkpas (vanaf €127)
Populaire bezienswaardigheidGrotten van Lascaux

Check de tofste treinrondreizen in Frankrijk

Vind actuele aanbiedingen en bestel de goedkoopste tickets online voor openbaar vervoer in Neuilly-Saint-Front

Interrailen in Frankrijk

Een interrail pas is een treinpas wat jouw toegang biedt tot veel treinen in Frankrijk en 32 andere landen. Bij de meeste treinen wordt je gewoon geaccepteerd op het moment dat je de Interrail pas kan tonen op je telefoon. Belangrijk: bij een aantal treinen zoals een supersnelle hogesnelheidstrein (HSL) of nachttrein is een losse stoelreservering noodzakelijk. Een eigen zitplaats reserveren is niet standaard. Je betaalt daarvoor een apart tarief. Met de speciale Interrail App kan je heel snel reizen inkopen, actuele treintijden inzien en een plek om te zitten reserveren. Het praktische van Interrail is dat er geen datum of tijd verbonden is aan je ticket. Je kunt gaan en staan waar je wil Het Interrailen naar Neuilly-Saint-Front is dus een hele praktische oplossing. Helemaal wanneer je wilt doorreizen naar andere gebieden in Frankrijk of bezienswaardigheden zoals Grotten van Lascaux. De Frankrijkpas zijn verkrijgbaar vanaf €127. De Interrail Global Pass (geldig in 33 Europese landen) zijn te koop vanaf €198.

  • Bezoek alle Europese landen via het spoor.
  • Rondreizen met een prachtig mooi uitzicht.
  • Met de Frankrijkpas (te koop vanaf €127) kan jij onbeperkt gebruik maken van de trein in Frankrijk.
  • Door middel van de Interrail Global Pass kan je reizen door meer dan 30 landen in Europa.
  • Voor nachttreinen en internationale treinen is een vroegtijdige reservering wel belangrijk.

Praktische tips voor goedkope treinkaartjes naar Neuilly-Saint-Front kopen

Treintickets bestellen naar station Neuilly-Saint-Front centrum kan je op diverse manieren doen. De tarieven zijn zeer wisselend. In de volgende opsomming verstrekken we vijf handige tips op welke manier je kunt besparen op tickets (op maandag 29 april 2024).

  1. Boek tijdig: kies een vertrekdag die voor jou goed uitkomt.
  2. Stel niet te hoge eisen: kies een vertrek buiten de spitstijden.
  3. Accepteer een langere reistijd: klik geen hogesnelheidstrein aan en ga voor een reis met overstappen.
  4. Aanbiedingen checken: zoek informatie op de website van de Franse spoorwegmaatschappij en profiteer van tijdelijke deals.
  5. Kindervoordeel en 60+ korting: profiteer van voordeel voor kids en ouderen in 2024.

Vragen en antwoorden rondom vakantie met de trein

Bij welke vervoerders kan ik treinkaartjes kopen voor Neuilly-Saint-Front?

Treintickets naar Neuilly-Saint-Front in Frankrijk bestel jij online via NS International of de Franse Nationale Spoorwegmaatschappij (SNCF). Het telefoonnummer is 0033184943635. Mogelijk is er geen directe route beschikbaar. Dan kun je gebruik maken van ticketshops als Omio.com of Thetrainline.com. Zij verschaffen inzicht in trajecten en prijsindicaties van erkende treinmaatschappijen van bestemmingen in de EU.

Via welke treinstations kan je reizen naar Neuilly-Saint-Front?

Jouw vakantie kan al aanvangen vanaf het lokale NS-station. Je kunt eenvoudig je reis beginnen op bijna elk station. Denk aan Deurne, Leiden Centraal of Oosterbeek. Veel van de treinverbindingen naar Neuilly-Saint-Front beginnen vanaf het Amsterdam-Centraal station. Maar let op, ook Almelo, Apeldoorn, Den Haag, Amersfoort, Arnhem en Deventer, Rotterdam, Hilversum, Hengelo, Schiphol zijn internationale intercity-stations die goed in verbinding staan met o.a. ICE, Nightjet, Eurostar, internationale intercity, TGV.

Kunnen kinderen voordelig meereizen?

De trein is een unieke vorm van vervoer voor kinderen. Kinderen kunnen onderweg kletsen, rondlopen of filmpjes kijken. Kinderen tot 3/4 jaar kunnen vaak gratis mee. De oudere kinderen kunnen doorgaans reizen met een (railrunner) kinderkorting. Deze regeling maakt het extra leuk om met het hele gezin via het spoor op vakantie te gaan. De huidige korting voor kinderen kan variëren per leeftijd en vervoerder. Check www.diplomatie.gouv.fr voor de hedendaagse kindertarieven en spelregels.

Wat is het voordeel van de nachttrein?

Zo’n nachttrein is een ontspannen manier van reizen. Voor grotere afstanden is het een plezierig vervoermiddel. De slaaptrein is ontworpen om comfortabel in de nacht te reizen. Als reiziger geniet je van veel comfort met fantastische voorzieningen. Voorbeelden zijn: bedden, slaapbanken, sanitaire voorzieningen en een buffet. Op enkele trajecten is ook de autotrein een optie.

Mag ik de fiets meenemen in de trein?

Een eigen fiets meenemen is goed voor het milieu en maakt het avontuur compleet. Je bent supersnel op de plek van bestemming. Ook bij de internationale trein naar Neuilly-Saint-Front is jouw fiets vaak toegestaan. Het komt af en toe voor dat de fiets gratis mee mag, maar in veel treinen heb je echt een speciale fietsticket nodig. Op sommige trajecten moet je jouw fiets in een aparte wagon stallen. De regelgevingen voor het inchecken van je fiets zijn per maatschappij anders. Bekijk daarom altijd de actuele informatie. Een ingeklapte vouwfiets wordt beschouwd als handbagage en kost je dus niets extra’s. Het alternatief is een OV-fiets.

Hoe zit het met huisdieren in de trein?

Samen reizen met de hond in de trein naar Neuilly-Saint-Front is meestal geen probleem. Er gelden hiervoor speciale voorwaarden. Kleine honden die op schoot kunnen of die in een mand vervoerd kunnen worden zijn doorgaans gratis om mee te nemen. Als het gaat om grotere huisdieren koop je een apart ticket. Houd je hond goed aangelijnd en een muilkorf kan noodzakelijk zijn. Uitzondering op deze regels zijn de blindengeleidehonden. Tip: bekijk de regelgeving vooraf op de website van SNCF (www.sncf.com).